Rivning och håltagning i Torslanda, Göteborg

Har du en fastighet i Göteborg som du vill riva? Kanske är det en bärande vägg i hallen som du vill ta ner för att få en större yta? Inomhusrivning är något som vi är experter på och vi hjälper dig mer än gärna när du vill förnya och bygga nytt. Med vår totalentreprenad kan vi även hjälpa dig med andra delar av renoveringen, t.ex. el och VVS såväl som målning av väggar och snickerier.

Boka in ett platsbesök idag!

Oavsett om du kontaktar oss som företagare, fastighetsägare eller privatperson kan du alltid boka in ett gratis platsbesök med en av våra noggranna entreprenörer. Vid ett platsbesök får vi träffa dig och kan på så vis förstå dina behov bättre. Vi får också möjlighet att titta på förutsättningarna och ta fram ett korrekt prisförslag.

En byggfirma med fokus på rivning

Vill du ha en byggfirma som specialiserat sig på rivningsarbeten är du välkommen att höra av dig till oss. Vi genomföra både lättrivning och tungrivning för alla kundgrupper samt erbjuder avväxling vid rivning av en bärande vägg. Vill du ha hjälp med bilning av betonggolv finns vi tillgängliga även här. Att göra en husrivning och husrenovering med oss är således lekande lätt.

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här