Bygga altan i Torsland, Göteborg

Vill du ha en altan att spendera nästa sommars ljumma sommarkvällar på? Eller kanske ett trädäck med ett sparum? Vi är altanbyggaren som kan ordna det och mer därtill åt dig. Våra hantverkare har mångåriga yrkeserfarenheter och levererar resultat av hög kvalitet varje gång.

Altanbyggen åt kunder i Göteborg med omnejd

Vårt byggföretag utgår från Torslanda utanför Göteborg men genomför uppdrag i Göteborgsregionen. Vi har tidigare arbetat åt nöjda kunder i bland annat Hällsvik, Hästevick, Tumlehed och på Öckerö. Du är välkommen att höra av dig du också, en offert från oss är alltid gratis.

Altaner, terrasser och mycket mer

Vi bygger allt inom altaner och besläktade typer av konstruktioner. Eftersom vi erbjuder totalentreprenad spelar det ingen roll om tomtens förutsättningar är tuffa, vi schaktar, spränger berg och markutjämnar. När det gäller själva konstruktionen kan vi isolera för bruk året om, dra in el med mera – allt efter dina önskemål. Här är några av tjänsterna vi erbjuder inom altanbyggen:

  • Trädäck
  • Trall
  • Veranda
  • Terrass
  • Inglasad altan
  • Uterum

Bygg altan med ROT-avdrag

Vi bygger altaner åt alla slags kunder: företagskunder, fastighetsutvecklare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Om du hör till den sistnämnda gruppen och vill bygga en altan vid din bostad kan du ha rätt att sänka kostnaden med hjälp av rotavdraget. Fråga oss om ROT när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Vi ger dig en kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss så pratar vi om din idé för altan eller liknande. Efter samtalet återkopplar vi så snart vi kan med en detaljerad offert.

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här