Bygga Bodar i Torslanda, Göteborg

En friggebod är en flexibel konstruktion som kan anpassas till en mängd olika ändamål. Det vanligaste är att de används som förvaringsutrymmen för trädgårdsredskap och utrustning. Men deras mångsidighet gör att de också kan fungera som gäststugor, hobbyrum eller andra ändamål beroende på dina behov och önskemål. Vi är ett byggföretag som specialiserar oss på att hjälpa kunder i Göteborg och dess omgivningar med att bygga förråd och friggebodar.

Bod med lösvirke eller färdig byggsats?

Vi ger dig möjligheten att välja hur din friggebod ska byggas, precis enligt dina önskemål. Oavsett om du har en klar idé om hur din bod ska se ut eller behöver lite vägledning, är vi här för att hjälpa till. Vi kan bygga din friggebod från grunden eller montera den från en färdig byggsats. Alternativt kan vi även ta fram en unik design baserad på arkitektritningar. Oavsett vilken väg du väljer, är det din vision som står i fokus. Vår expertis och praktiska kunskap gör det möjligt att förverkliga din dröm. Vi erbjuder totalentreprenad så slipper du tänka på att ringa runt.

Prisförslag med ROT-avdraget

Kontakta oss idag för att börja planera ditt framtida projekt. Vi är redo att lyssna på dina idéer och önskemål och att göra dem till verklighet. Som privatkund kan du också dra nytta av ROT-avdraget för att göra ditt byggprojekt ännu mer ekonomiskt fördelaktigt. Vi ser fram emot att höra från dig och att hjälpa dig att bygga din bod eller förråd.

Byggfirma på Hisingen

Vi har vår bas i Torslanda strax utanför Göteborg och har tidigare genomfört byggarbeten åt kunder runt Hisingen runt Amhult, Arendal, Andalen, Björlanda, Hjuvik, Hällsvik Västra Götaland. 

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här