Bygga garage i Torsland, Göteborg

Behöver du en carport att ställa bilen under, eller kanske ett garage som också fungerar som ett förråd och en verkstad? Alldeles oavsett dina behov är vi garagebyggaren som kan göra jobbet åt dig. Vi är en byggfirma hemmahörande i Torslanda som tar oss an uppdrag i hela Göteborgstrakten. Du hittar våra nöjda kunder i bland annat Hästevik, Tumlehed och på Öckerö och Hönö. Bli en av dem du också, kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Totalentreprenad: från grundläggning till nyckelfärdig konstruktion

Kompetensunderlaget i vårt arbetsteam är omfattande. Alla hantverkare har flerårig erfarenhet av sina respektive yrkesområden, är utbildade och har full behörighet. Vi utför allt från markarbeten till stomresning och finsnickeri. Om du vill ha ett garage byggt kan vi ordna allting, inklusive el och ventilation.

Bygga garage med ROT-avdrag?

Vi utför byggtjänster åt alla slags kunder: privatpersoner, företagskunder, fastighetsutvecklare och bostadsrättsföreningar. Om du hör av dig till oss i egenskap av privatperson och vill att vi bygger ett garage eller en carport som hänger samman med din bostad så kan du ha rätt att få rotavdrag. På så sätt kan du sänka byggkostnaden med upp till 50 000 kronor. Fråga oss bara om “ROT” när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss för en offert för ditt garage

Välkommen att höra av dig till oss så pratar vi om specifikationerna du önskar för ditt garage. Därefter tar vi fram ett detaljerat kostnadsförslag som du får från oss utan kostnad eller krav på motprestation.

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här