Bygga, Montera & Uppföra Växthus i Torslanda, Göteborg

Vi är ett erfaret byggföretag som arbetar runt Göteborg, inklusive stadsdelar som Majorna, Örgryte, Linnéstaden och Hisingen. Oavsett om du planerar att bygga ett växthus eller har andra byggidéer, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för en gratis och förpliktelsefri offert.

Skapa året-runt-odling med ett växthus på Hisingen

Att odla växter året om är en dröm för många trädgårdsentusiaster. Ett välisolerat växthus gör denna dröm till verklighet. Här är några alternativ att överväga för ditt växthus:

  • Isolering för att hålla värmen året runt
  • Golvvärme för att hålla fötterna varma
  • Val av vackra golvmaterial som sten, plattor osv
  • Installation av kamin eller eldstad för extra värme och atmosfär

Behöver växthuset bygglov?

Från och med 2014 finns det nya regler för bygglov. Enligt dessa regler kan du, enligt friggebodsreglerna, bygga en eller flera fristående byggnader på din tomt upp till en total yta av 15 kvm utan bygglov. Men även om bygglov inte krävs måste du ändå anmäla bygget till kommunen. Viktigt att notera är att det krävs en huvudbyggnad på tomten som har byggts med bygglov.

Kontakta oss för mer information

Vi erbjuder gratis offert utan bindning. Priset på orangeriet beror på dina önskemål. Tveka inte att kontakta oss! Vi har vår bas i Torslanda strax utanför Göteborg och har tidigare genomfört byggarbeten på Hisingen, Amhult, Arendal, Andalen, Björlanda, Hjuvik, Hällsvik Västra Götaland. 

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här