Bygga Bastu i Lösvirke & Byggsats i Torslanda, Göteborg

Vill du skapa en bastu i din villa eller trädgård runt Göteborg? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dina behov, oavsett om det är i källaren eller som ett fristående utehus.

Få mer än bara en bastu

Vi tar ansvar för hela bastuprojektet som totalentreprenör. Det innebär att vi har alla nödvändiga hantverksgrupper inom vårt företag för att hantera alla aspekter av byggprocessen. Till exempel, när vi bygger en bastu, kan vi också ta hand om renovering av hela våtrummet, inklusive att se till att avloppet fungerar korrekt för duschen, att installera ventilation för bastun och till och med att skapa en utegrill på altanen utanför om så önskas. Vi kan hjälpa till med bland annat:

  • Ångbastu
  • Finsk bastu
  • Lyxbastu med spakänsla
  • Traditionell bastu
  • Bastu och attefallshus

Vi har vår bas i Torslanda strax utanför Göteborg och har tidigare genomfört renoveringar åt kunder runt Hisingen runt Amhult, Arendal, Andalen, Björlanda, Hjuvik, Hällsvik Västra Götaland. 

Vi hjälper alla typer av kunder med sin bastu

Funderar ni på att installera en bastu antingen i källaren eller som ett fristående utehus i trädgården? Då är vi här för att hjälpa till! Oavsett om ni är privatpersoner, villaägare eller en bostadsrättsförening, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar era behov och rekommenderar den bästa lösningen för just er situation. Kontakta oss redan idag!

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!






    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här