Montera IKEA-kök i Torsland, Göteborg

Letar du efter ett professionellt byggföretag som kan montera eller bygga ett nytt kök åt dig? Då har du hittat rätt. Vi kan ta hand om hela processen, från rivningen av ditt gamla kök till sista touchen på ditt nya. Med bas i Torslanda tar vi oss an monterings- och bygguppdrag i hela Göteborgstrakten inkluderat orter som Kungälv, Hjuvik, Säve, Björkö och många fler. Vi är experter på allt inom kökssnickeri.

Bättre resultat om proffs monterar köket

Monteringsfärdiga kök från IKEA är både praktiska och snygga och kan framstå som relativt enkla att montera. Om du låter behöriga hantverkare göra jobbet får du dock ett resultat med mer finess och känsla för finish, vilket ger köket en lyxigare känsla. Oavsett om du är en privat- eller företagskund, representerar en bostadsrättsförening eller sysslar med fastighetsförädling är du välkommen att kontakta oss.

Montera kök i din privata bostad? Använd ROT-avdraget

Vill du få ett kök byggt eller monterat i en bostad du äger och bor i? Då rekommenderar vi att du utnyttjar rotavdraget för att sänka kostnaden för jobbet. Den vägen kan du sänka totalbeloppet med upp till 50 000 kronor. Vi hjälper dig gärna med de formella bitarna, fråga oss bara om ROT när du pratar med oss.

Vi ger dig en offert utan kostnad

Köket är husets hjärta och således ett av de viktigaste rummen. Hör av dig redan idag så diskuterar vi ditt drömkök. Kort därpå återkopplar vi med en kostnadsfri offert. Priset på offerten är priset som gäller, inga dolda kostnader eller avgifter tillkommer.

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här