Stenläggning och markarbeten i Torslanda, Göteborg

Är du i behov av en professionell anläggare för att ta hand om någon typ av markarbete? Då kan du sluta leta. Vi tar hand om det mesta inom anläggningsarbeten och stensättning med stor yrkesvana. Vår bas är i Torslanda, men vi tar jobb i hela Göteborgsregionen inkluderat orter som Amhult, Hjuvik, Kvisljungeby och Kungälv med flera. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Professionell stensättning som håller

Stenläggning må se enkelt ut men det är ett hantverk som kräver gediget förarbete för att få ett bra resultat som håller. Med våra mångåriga erfarenheter ger vi dig garanterat stenläggning av hög kvalitet som inte sjunker eller ändrar form i första taget. Vi kan ta hand om arbetet från start till bortforsling, men också ta delar av ett stenläggningsuppdrag om du så önskar.

Några markarbeten vi erbjuder

Vi tar oss an stora och små uppdrag, alltid med samma finess och noggrannhet. Saknar du någon typ av anläggningstjänst i listan nedan? Kontakta oss ändå, chansen är stor att vi kan hjälpa dig med just ditt uppdrag också.

  • Markutjämning och stödmurar
  • Bygga trappa eller stenmur
  • Stensättning
  • Trädgårdsrenovering
  • Asfaltering
  • Dränering

Vi ger dig ett gratis kostnadsförslag

Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera din idé. Med utgångspunkt i vårt samtal tar vi fram en offert som du får av oss utan krav på motprestation. Inga dolda avgifter eller kostnader tillkommer, priset på offerten är priset som gäller. Vi ser fram emot ditt samtal.

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här