Platsbyggen & Finsnickeri i Torslanda, Göteborg

Välkommen till vår byggfirma i Göteborg som är experter på att göra fina träarbeten. Vi hjälper dig att göra dina idéer om hur du vill ha det hemma eller på jobbet till verklighet. Vi kan göra allt från möbler till andra trädetaljer precis som du vill ha dem. Våra duktiga hantverkare är noga med att göra arbetet rätt så att det blir precis som du önskar, oavsett om det är i ditt hem, på kontoret eller i andra gemensamma utrymmen. Vi har vår bas i Torslanda strax utanför Göteborg och har tidigare genomfört renoveringar åt kunder runt Hisingen runt Amhult, Arendal, Andalen, Björlanda, Hjuvik, Hällsvik Västra Götaland. 

Så många lösningar för en bättre inomhusmiljö

 • Platsbyggda bokhyllor för att maximera förvaringsutrymmet och skapa en enhetlig stil i hemmet.
 • Inbyggda garderober med skjutdörrar för att spara utrymme och skapa en organiserad och smidig förvaring.
 • Skräddarsydda köksöar med inbyggda förvaringslösningar och arbetsytor för att maximera funktionaliteten i köket.
 • En ny trappa med integrerad förvaring under trappstegen för att utnyttja varje kvadratmeter och skapa ett elegant och funktionellt utrymme.
 • Nedfällbara bord eller utfällbara skrivbord för att optimera utrymmet i mindre rum
 • Skräddarsydda tv-bänkar eller mediemöbler med integrerad förvaring för att skapa en enhetlig och organiserad medieupplevelse i vardagsrummet.
 • Integrerade arbetsstationer eller hemmakontor med skräddarsydda hyllor och förvaring för att maximera produktiviteten och effektiviteten i hemmet eller på kontoret.

Kontakta oss för att få bättre förvaring och vacker inredning

Med många års erfarenhet i branschen kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet. Låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta utrymmet i ditt hem med våra skräddarsydda möbler och finsnickeritjänster. Kontakta oss idag för en gratis offert!

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Offert? Klicka här