Vi kan renovera innergård i Torslanda & Göteborg

Behöver din bostadsrättsförening en renovering av innergård eller är du fastighetsägare och har insett att det är dags för renovering av gemensamhetsytor? Vi är en serviceorienterad byggentreprenör med stort kvalitetstänk. Hör av dig till oss!

Lokal byggfirma nära dig

Vill du ha en lokal byggfirma när du ska renovera gårdsbjälklag så har du hittat rätt! Vi finns i Göteborg och arbetar i hela området, till exempel i Bagaregården, Majorna, Johannesberg, Lindholmen och Eriksberg.

Vi kan allt om att renovera innergård

Vi arbetar med innergårdsrenoveringar i anslutning till:

  • mindre hyreshus
  • större fastighetshus
  • olika sorters tomter
  • villor, 2-planshus med mera
  • Stenbelagda gångar, infarter, parkeringsytor, uteplatser
  • Bygge av trädäck, pergola, cykelfföråd

Gäller ROT-avdraget?

Har du som privatperson behov av en innergårdsrenovering kan du använda dig av ROT-avdraget. Det vanliga är att det är bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsägare som är i behov av den här sortens renoveringar, men även du som är privatperson, villaägare eller har företag är välkommen att höra av dig!

Totalentreprenad när du behöver det

Vill du bara ha certifierade hantverkare för ett mindre arbete, eller letar du efter en heltäckande lösning för renoveringen? Du får gärna höra av dig! Vi arbetar kundnära och är alltid trogna dina idéer och behov. Vi erbjuder totalentreprenad när det är vad du önskar och har ett stort kontaktnät med behöriga hantverkare med olika kompetens.

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här