Takläggning i Torslanda, Göteborg

Vi är byggbolaget som kan renovera, reparera och lägga om ditt tak. Våra professionella takläggare levererar alltid resultat som våra kunder blir 100% nöjda med. Vi har vår bas i Torslanda men jobbar över hela Göteborgsområdet, exempelvis i orter som Hästevik och Tumlehed och i skärgården på Öckerö och Hönö. Välkommen att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert för ditt tak.

Våra taktjänster

Vi lagar läckande tack, lägger takpapp, renoverar, reparerar murar skorstenar lägger tegeltak och mycket annat. Vi är helt enkelt specialister på tak och det finns egentligen ingen typ av taktjänster vi inte utför. Här följer ett urval av tjänster vi genomför:

  • Bandtäckning
  • Betongpannor
  • Tegeltak
  • Ytpapp
  • Takrenoveringar och reparationer

Professionell takläggning och totalentreprenad

Kompetensen i vårt arbetslag är bred. Vi har eget plåtslageri och duktiga hantverkare med djupa kunskaper om allt som har med tak att göra. Vårt kunskapsunderlag samt att vi har egen byggställning gör att vi kan erbjuda totalentreprenad för alla tjänster vi erbjuder. Vi lägger stor vikt vid att leverera kundanpassade lösningar och att vara tillgängliga för våra kunder genom hela arbetsprocessen. I oss har du ett tryggt och noggrant alternativ för din takläggning.

Hör av dig till oss för ett gratis kostnadsförslag

Om du har ett tak som läcker eller som bara är i behov av en uppfräschning är det inget att vänta på, hör av dig till oss redan idag. Vi står redo att svara på frågor om stort och smått. Efteråt tar vi fram en offert utan kostnad som du kan ta ställning till i lugn och ro.

Kontakta ett bra byggare i Göteborg idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här